Snabb leverans / Säkra betalningar / Produkter i världsklass

Garanti

OPTIMAL RECOVERY RECOVERY SYSTEM 1-ÅRS GARANTI

Välkommen till Optimal Recovery-teamet!

Vi är glada att vara en viktig del av din atletiska framgång genom att förbättra och påskynda din återhämtning. Som idrottare förstår vi vikten av återhämtning. Vi förstår också vikten av tillförlitlighet. Det är därför vi valde att ta fram och skapa ett prisvärt och pålitligt kompressionsåterhämtningssystem som också levereras med en tillförlitlig garanti. Det innebär att mer (eller mindre?) Tid återhämtar, mindre tid oroande och mer tid träning.

Optimal Recovery System garanti är mot tillverkningsfel, funktionsfel, för tidiga produktfel på styrenhet, i upp till ett år från datumet av köp. Systemet innehåller ett par recovery boots med tillhörande slangar, en styranordning med en intern luftpump, manual och en bärväska. Samma garantitid gäller för våra massagepistoler. Ett års garanti för produkten och sex månader för alla batterier. Garantin täcker inte förslitningsskador. Ex. om man råkar få hål på bootsen/trousers eller tappar produkterna. Endast fabrikationsfel.

Våra produkter testat flertalet gånger innan leverans ut till dig som kund. Detta för att vi tidigt skall upptäcka eventuella fel. Så att du får en så bra och tillförlitlig produkt som möjligt.

Garantin sträcker sig till alla boots och kontrollenheter som köpts separat eller i förpackningar. Denna garanti är inte överförbar, vilket betyder att beställningsnummer och namn som används för att registrera garantin måste matcha beställningsnummer och namn på antingen köparen och / eller mottagaren av den ursprungliga ordern.

Efter allt vi har lagt i det, från materialval till produkttestning, är vi övertygade om att ditt Optimal Recovery System kommer att fungera under lång tid. Med det sagt står vi inte bara bakom vår produkt – vi står bakom dig. Om något händer, vänligen kontakta oss först genom att maila oss på [email protected] . Varje enskilt fall kommer att hanteras individuellt, men vi kommer att (a) åtegärda problemet genom reparation eller genom att ersätta den berörda delen. b) ersätta systemet eller (c) tillhandahålla en alternativ lösning som fungerar bäst för din situation. Länder utanför EU står för delar av ev. fraktkostnader. Som kund står du alltid för returfrakten om det ej skulle vara något fel på produkten.

Vid ev. ånger gäller oöppnad förpackning i och med att det är en produkt som även går inom kategorin hygien. Vi säljer inte produkter som är använda till våra kunder. Vi vill att våra kunder ska få bästa möjliga service. Önskar du prova produkten innan köp? Maila oss om vi har någon demo tillgänglig eller kan hänvisa till någon återförsäljare nära dig som kan erbjuda ett demo. Returfrakten står kunden för. Alternativt besök någon av alla kliniker/mottagningar som använder sig av våra produkter.

Vi vill hjälpa dig så gott vi kan. I gengäld ber vi att du behandlar vår produkt med respekt och försiktighet att garantin inte gäller för vissa fall, även de som uppstår inom en ettårsperiod från inköpsdatumet. Dessa fall inkluderar avsiktlig manipulation, misslyckad reparation av en annan än en auktoriserad service som är representativ för snabb återuppbyggnad, medveten skada eller missbruk, eller skada som följd att använda i strid med den avsedda användningen som beskrivs i den medföljande användarmanualen.

Vid service eller garantiärenden. Vänligen kontakta oss genom att skicka ett mail till:

[email protected] 

Vi vill hjälpa dig att träna, omstarta och upprepa i flera år framöver.

Tack,

Dina vänner på Optimal Recovery.