Fast delivery / Secure payments / World-class products

Varför Optimal Recovery?

Alla vill påskynda återhämtningen, minska risken för skador och det ska gå fort! Vilka produkter ska man välja och varför just våra produkter?

"Högst tryck och längst batteritid på marknaden".

Recovery boots för svullna ben är ett utmärkt sätt att se till att dina ben är friskare och smärtfria. Användare som inte står inför svullnad kan också dra nytta av intermittenta pneumatiska recovery boots utan några problem. Recovery boots är ett bra sätt att slappna av djup venetrombos och se till att du är redo för en ny och hälsosam dag utan muskelsårighet eller svullna anklar.

Vi har arbetat fram våra produkter under lång tid. Testat på olika målgrupper för att uppnå bästa resultat. 

Produkten är framtagen och designad i Sverige och tillverkning sker delvis i Sverige och Asien. Allt för att säkerställa att varje komponent är av högsta kvalitet. Vi är väldigt noggranna med arbetsvillkor, miljö m.m. på alla olika instanser. Premium - produkter som Optimal Recovery levererar ska alltid vara ett nöja att införskaffa. Innan, under och efter köp ge bästa möjliga upplevelse. Vid eventuella fel kan vi byta ut i stort sätt varje del. Du behöver med andra ord inte oroa dig om du skulle råka ha sönder en kabel, munstycke eller dylikt. Då vi kan byta ut de flesta komponenterna.

Varför välja recovery boots från Optimal Recovery?

Det finns många aktörer på marknaden och vi älskar att bli jämförda!

Jämför oss gärna på prestanda, kvalitet, service, användarvänligt och resultatet. Vi finns till för att hjälpa våra kunder!

Nedan ser ni ett exempel på en jämförelse.K6- modellen skiljer sig från K4 genom att den har fler kammare. Hela 6 kammare som du kan anpassa. Starta behandlingen och skräddarsy den efter dina egna behov och önskemål.

Vi har nu även Ultimate K8 (8 zoner och laddningsbar).

Högst tryck och längst batteritid på marknaden.

Vi har lagt ner mycket kraft och energi på att leverera det höga trycket, fler zoner än andra aktörer på marknaden och trots detta bibehålla bra batteritid kontra trycket. Samtidigt som vi gör allt för att hålla ner våra priser så att vi kan hjälpa till att minska risken för skador och påskynda återhämtningen hos våra kunder. Högsta möjliga kvalitet och strävar mot nolltolerans på fel. Därför kvalitetstestas alla våra produkter och komponenter flertalet gånger.

När du har på dig boots:en pressas slagg etc. tillbaka. Det innebär att blodgenomströmningen, och därmed syresättningen och tillförseln av näringsämnen, kring musklerna ökar, vilket bidrar till att återuppbygga skadad vävnad.

Behandlingen är behaglig och avslappnande och helt fri från risker och biverkningar.

Våra boots erbjuder snabbare resultat och återhämtning.

Vi tycker att det skall vara enkelt att ta med sig sina recovery boots vart man än ska. Därför skickar vi även med en väska så att du enkelt kan packa ner dem och ha fräscha och återhämtade ben vart du än befinner dig.

Självklarheter

Godkända & säkerhetsklassade

ISO13485, ISO9001 and BSCI godkänd tillverkning, F D A 510K, RoHS, CE certiferierade. EN 149 -2001+A1-2009.

Premium

Produkter som levererar den absolut högsta kvaliteten. Vi stoppar all försäljning av en produkt OM vi eller kund skulle upptäcka något som inte stämmer. Varje komponent är av absolut yttersta högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet och att allt levererar det vi vill att det ska göra.

Kunder & fokus

Våra kunder så som toppatleter, kliniker/mottagningar m.m. har inte fel. Vi har levererat till flertalet länder över hela världen i flera år. Produkterna testas i tuffa miljöer. Vi tror på produkter som är evidensbaserade där det finns studier bakom. Det är en av anledningarna till att väldigt många som vill ha resultat vänder sig till oss