Fast delivery / Secure payments / World-class products

Boots vs. Trousers

Recovery Boots

Recovery Trousers

Vad är egentligen skillnaden?

Det kan vara svårt att bestämma vilken modell man skall välja när man ska investera i sin kropp och återhämtning.

Tittar man tillbaka i tiden och hos andra aktörer så har det endast erbjudits boots. Efter efterfrågan från ett landslag i fotboll fick vi förfrågan om att utveckla just trousers. Behandla högre upp helt enkelt.

Skillnaden

På bilden till vänster ser du skillnaden.

Trousers behandlar den delen som boots inte kommer åt

Kroppens största muskel är gluteus maximus d.v.s. sätesmuskeln. En muskel som är påkopplad i stort sätt allt du gör. Vi frågade oss själva hur vi kan återhämta större delar av kroppen och resultatet är våra Recovery Trousers.

De kommer åt där bootsen inte kommer åt. Den förlänger massagen över gluteus maximus in i nedre delen av ryggen.

Med recovery boots så delas kroppen upp i två delar. De behandlar den nedre delen av kroppen medans mitten partiet blir utan behandling.

Våra Recovery Trousers är däremot en typ av byxa som når upp till mitten av kroppen beroende på kroppsstorlek. Detta är den viktigaste prestandafördelen med våra Recovery Trousers. Det betyder att du samtidigt som du behandlar dina ben samtidigt behandlar gluteus maximus, piriformis, iliopsoas och höftböjaren. – med andra ord alla viktiga muskler i höft- och rumpområdet.

Önskar man endast behandla en viss önskad del av kroppen kan man med hjälp av touch-knapparna styra detta och stänga av där man inte önskar behandling.

För atleter är detta en riktigt stor fördel då slagg/avfallsprodukter etc. inte endast sitter i benen. Med våra Recovery Trousers påskyndar då återhämtningen ännu snabbare.

Våra Recovery Trousers finns i följande serier:

PRO-K6

Ultimate K8